Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Αγαπητοί φίλοι μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η σελίδα μας είναι σε γενική διαδικασία αναδιαμόρφωσης και οργάνωσης.


Αγαπητοί φίλοι μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η σελίδα μας είναι σε γενική διαδικασία αναδιαμόρφωσης και οργάνωσης. 

- Στην δεξιά στήλη υπάρχουν οι θεματικές ετικέτες, από όπου μπορείτε να ψάξετε όλα τα ποστ που έχουν γίνει στην σελίδα, ανάλογα με το θέμα που σας ενδιαφέρει. 

- Στο πάνω μέρος υπάρχουν οι κεντρικές σελίδες, όπου θα γίνεται η βασική ενημέρωση για τα ειδικά θέματα, όπου αναφέρεται η κάθε σελίδα, και σε περίπου 15 ημέρες υπολογίζουμε όλες οι σελίδες να είναι λειτουργικές και ενημερωμένες με τις τελευταίες πληροφορίες. 

- Επίσης στην δεξιά στήλη θα αναπτυχθεί το μενού με τους συνδέσμους που θα παραπέμπει σε όλες τις εξειδικευμένες σελίδες μας στο blogspot, στο Facebook και στο google+, επίσης και στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μας που ετοιμάζουμε.

Επίσης υπάρχουν στην δεξιά στήλη η φόρμα επικοινωνίας, από όπου μπορείτε να έρχεστε άμεσα σε επικοινωνία με τις εκδόσεις μας με 1 κλικ, 24 ώρες το 24ώρο και η φόρμα, share it, από όπου μπορείτε να μοιράζεστε άμεσα περιεχόμενο από την σελίδα μας στο Facebook και στο twitter. 

Υπολογίζουμε μέσα σε δεκαπέντε ημέρες να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι αλλαγές και να έχουν γίνει όλες οι διορθώσεις και αν έχετε δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε όλο το δυναμικό δίκτυο των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές στο διαδίκτυο και να βρίσκετε άμεσα όποια πληροφορία αναζητείτε. 

Η ομάδα των Συμπαντικών Διαδρομών