Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

69η Διεθνής Έκθεση βιβλίου Φρανκφούρτης 11-15 Οκτωβρίου 2017

69η Διεθνής Έκθεση βιβλίου Φρανκφούρτης 11-15 Οκτωβρίου 2017


Ανάμεσα στις 11-15 Οκτωβρίου 2017, διοργανώθηκε στην Φρανκφούρτη, στην Γερμανία, η 69η Διεθνής Έκθεση βιβλίου, πρακτικά η μεγαλύτερη έκθεση βιβλίου στον κόσμο. Οι Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές είχαν την τιμή να συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη έκθεση βιβλίου παρουσιάζοντας και στηρίζοντας τα βιβλία, τους συγγραφείς μας και τα λογοτεχνικά ρεύματα που στηρίζουμε, σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας και αναπτύσσοντας διεθνείς επαφές που θα βοηθήσουν μακροπρόθεσμα στην περαιτέρω ανάπτυξη του εκδοτικού μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και στην προώθηση των συγγραφέων μας στη διεθνή λογοτεχνική σκηνή.
Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν σταδιακά οι συμφωνίες που κάναμε στην έκθεση.
Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας τους, πριν από δώδεκα χρόνια, οι Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές είχαν ορίσει συγκεκριμένους στόχους για την ανάπτυξη του εκδοτικού μας και την προώθηση των συγγραφέων μας, κυρίως μέσα από τη διεθνή παρουσία τους και την ανάπτυξη τους, οράματα που τα εκπληρώνουμε με ταχείς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως το Ίδρυμα Ελληνικού Πολιτισμού και όλους τους συγγραφείς μας που πίστεψαν στο όραμα των Συμπαντικών Διαδρομών και μας έχουν βοηθήσει να έχουμε μια πορεία διαρκούς ανάπτυξης, επίσης τον Χάρη Λιανό που ήρθε από την Ελλάδα στην Γερμανία για να στηρίξει τη συμμετοχή μας στην Έκθεση.

Είμαστε εδώ για να δώσουμε φωνή σε κάθε νεωτεριστικό ρεύμα στην λογοτεχνία, καθώς η ίδια η λογοτεχνία του φανταστικού είναι η κατεξοχήν δύναμη του νεοτερισμού μέσα στην λογοτεχνία.
Είμαστε εδώ για να δώσουμε φωνή σε όλους τους συγγραφείς. Για τα βιβλία μας θα μιλάνε πάντοτε οι ίδιοι οι συγγραφείς, δεν θα μιλάει και δεν αποφασίζει ποτέ μια ομάδα εκλεκτών. Για τις ανθολογίες μας θα μιλάνε πάντοτε οι ίδιοι οι συγγραφείς, όλοι οι συγγραφείς, όσοι και αν είναι και όχι κάποιοι εκλεκτοί.
Είμαστε εδώ και θα εκφράζουμε πάντοτε την κάθε μορφή αντίστασης ενάντια σε κάθε μορφής παλιού και νέου κατεστημένου, που έχει πάντοτε την τάση να μεταλλάσσεται, και να παρουσιάζετε σαν κατεστημένο, άσχετο αν ουσιαστικά δεν εκφράζει απολύτως τίποτα, χωρίς να αλλάζει όμως ποτέ τη βαθιά συντηρητική ουσία του.
Είμαστε εδώ και θα είμαστε πάντοτε εδώ μαζί με τα βιβλία μας και τους συγγραφείς μας στην πρώτη γραμμή γιατί αυτός είναι ο δικός μας πολιτισμός.
Σας περιμένουμε όλους σε αυτή την προσπάθεια.

Στείλτε συμμετοχές στις καινούργιες μας ανθολογίες μας!
Στείλτε μας τα καινούργια σας βιβλία.
Όλοι μαζί, οργανωμένα, θα πάμε τη Λογοτεχνία του Φανταστικού στην Ελλάδα, στην Κύπρο, και σε όλη τη Γη ακόμα πιο πάνω!

Όλοι μαζί αναγεννήσαμε τη λογοτεχνία του φανταστικού στην Ελλάδα και στην Κύπρο, όλοι μαζί φέρνουμε την Ελληνική λογοτεχνία του φανταστικού σε όλη τη Γη, όλοι μαζί συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο.

Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές
Αναγεννήσαμε τη λογοτεχνία του φανταστικού στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στο εξωτερικό!
Στηρίζουμε τους συγγραφείς με πράξεις και έργα
Ελάτε και εσείς στη μεγάλη οικογένεια του εκδοτικού μας!
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110,
www.universepaths.com
universe-pathways.blogspot.com
www.facebook.com/Universe.Pathways.Editions
universepaths@yahoo.com