Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Σκιές σε σκοτεινά όνειρα πάθους» της Ευδοξίας Γραμμένου




https://www.facebook.com/dark.passion.dreams

Κατηγορία: Ποίηση του φανταστικού
Σελίδες:
Διαστάσεις:
Δέσιμο:
Λιανική Τιμή:

Πρώτη ανακοίνωση - 28 Μαΐου 2013.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ετοιμάζουμε το έκτο ποιητικό βιβλίο που γεννήθηκε από την προσπάθεια που αρχίσαμε πριν μερικούς μήνες να δώσουμε οντότητα στην ποίηση του φανταστικού στην Ελλάδα το «Σκιές σε σκοτεινά όνειρα πάθους» της Ευδοξίας Γραμμένου. 
Η μαγευτική σκοτεινή γραφή της θα σας ταξιδέψει σε ονειρικούς κόσμους και θα σας περπατήσει στα μονοπάτια της φαντασίας, όπου ανείπωτες επιθυμίες περιμένουν κρυμμένες σε απάτητα σκοτάδια. 

Πριν από μερικούς μήνες τολμήσαμε να ξεκινήσουμε μια μοναδική προσπάθεια για την Ελλάδα να κάνουμε μια προσπάθεια να κάνουμε ευρύτερα γνωστή την ποίηση του φανταστικού και να δώσουμε ένα βήμα σε όλους αυτούς του ποιητές που δεν είχαν στέγη. 
Σαν πρώτο αποτέλεσμα αυτής της δυναμικής προσπάθειας ήρθαν τα «Όνειρα των Μύθων».
Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι αρχές Ιουνίου θα είναι έτοιμες και οι παρακάτω ποιητικές συλλογές από 3 από τους ποιητές από τα «Όνειρα των μύθων» που θα γίνουν ομαδική παρουσίαση στις 8 του μήνα στο καφενείο Κρίκο στην Αθήνα.
Εις πεδίον Άλφα Κενταύρου του Μακάριου Σιγάλα
Μεταβάσεις της Ρένας Τριανταφύλλου 
Στ' άπλερα θραύσματα ενός ήλιου κρύβεται του Φώτη Νικολάου
Βλέποντας όλη αυτή την ανταπόκριση και τον ενθουσιασμό που είχαμε σε αυτή την προσπάθεια από τους ποιητές του φανταστικού πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στην ετοιμασία της ανθολογίας «Valles marineris». 

Περιμένουμε και τα δικά σας βιβλία!
Εκδώστε μόνοι το βιβλίο ΣΑΣ, με κόστος που μπορείτε να αντέξετε, στην πιο ποιοτική έκδοση και πάντα στις χαμηλότερες τιμές. Επικοινωνήστε ΣΗΜΕΡΑ μαζί μας για να πάρετε την δικιά ΣΑΣ προσφορά!!!
Ελάτε μαζί μας στον μαγικό κόσμο της φαντασίας!

Ο καθένας μόνος του σε αυτή την κατάσταση δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Όλοι μαζί όμως μπορούμε. Οι Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές είναι εδώ και θα συνεχίσουν να είναι εδώ και να τυπώνουν. Γιατί αυτό είναι πολιτισμός. Και ο πολιτισμός είναι το μοναδικό πράγμα που όσο και να το κυνηγήσουν δεν μπορούν ούτε να το φιμώσουν ούτε να το εξαφανίσουν. 

ΜΑΖΙ ΑΝΑΓΕΝΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110,
universe-pathways.blogspot.com
universe-pathways.gr
universepaths@yahoo.com