Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Μεγάλος διαγωνισμός Nightwish με πλούσια δώρα!!





Αγαπητοί φίλοι, με την ευκαιρία της επερχόμενης κυκλοφορίας του καινούργιου δίσκου των Nightwish, του Imaginarium, οι Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές, πάντοτε δυναμικά και φιλικά κοντά στον αναγνώστη, ανακοινώνουν την διοργάνωση μεγάλου διαγωνισμού με θέμα την βιογραφία των Nightwish που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις μας με πλούσια δώρα για όλους τους φίλους και οπαδούς των Nigthwish.
Όσοι επιλέξουν σε αυτές τις γιορτές να κάνουν το καλύτερο και πιο λαμπερό δώρο στα αγαπημένα τους πρόσωπα και αγοράσουν απευθείας από τις εκδόσεις μας την βιογραφία τους «Once upon a Nightwish – Η επίσημη βιογραφία 1996-2006» ανάμεσα στις 1 Δεκεμβρίου με 15 Ιανουαρίου του 2012 θα μπούνε σε κλήρωση για μεγάλα δώρα. Η κλήρωση θα γίνει στις 15 Ιανουαρίου του 2012 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν εκείνη την ημέρα. Θα επιλεγούν μετά από κλήρωση 3 νικητές.

Ο πρώτος νικητής θα πάρει δώρο το μεγάλο super πακέτο Nightwish που αποτελείται από τα τέσσερα παρακάτω δώρα. Ένα αντίτυπο από το Imaginaerum (Limited Edition Double Digi Book), ένα αντίτυπο από το πρώτο σινγκλ του άλμπουμ, το Storytime, ένα αντίτυπο από την maxi poster αφίσα των Nightwish, Ghost Love, σε διαστάσεις 61 cm x 91,5 cm και ένα αντίτυπο από την maxi poster αφίσα των Nightwish, Nightwish (Imaginarium), σε διαστάσεις 61 cm x 91,5 cm

Ο δεύτερος μεγάλος νικητής θα πάρει ένα αντίτυπο από το  Imaginaerum (Limited Edition Double Digi Book).

Ο τρίτος μεγάλος νικητής θα πάρει ένα αντίτυπο από το πρώτο σινγκλ του άλμπουμ, το Storytime.


Μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο είτε στέλνοντας μας μήνυμα στο Facebook, είτε με email, στο universepaths@yahoo.com, είτε τηλεφωνικός στο νούμερο 2410-236110.
Τα ονόματα των τριών νικητών θα ανακοινωθούν στην web σελίδα μας.
Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στον διαγωνισμό στα τωρινά και στα πρώην μέλη της συντακτικής ομάδας του περιοδικού Συμπαντικές Διαδρομές και σε συγγραφείς που έχουν εκδώσει βιβλία τους στις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές.

Σας ευχόμαστε καλή τύχη.