Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Όψεις του Φανταστικού 2011


Οι εκδηλώσεις Όψεις του Φανταστικού 2011 που διοργανώνουν οι εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ συνεχίζονται με τις παρακάτω παρουσιάσεις-εκδηλώσεις: 
- Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 7:30 το βράδυ, στο Rising στα Τρίκαλα, εκδήλωση για την λογοτεχνία του φανταστικού με παρουσίαση των βιβλίων, Η δάδα της Περσεφόνης του Α. Σακελλαρίου, Η αποστροφή και το προσκύνημα του Χρήστου Ντικμπασάνη και στα Χρόνια των Πυραύλων του Ray Bradbury. 
- Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, 10 το βράδυ, στο Rising στα Τρίκαλα, παρουσίαση πάρτυ για το βιβλίο βιογραφία των Nightwish και το βιβλίο βιογραφία για τον James Hetfield των Metallica. 
- Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 7:30 το βράδυ, στο Θυμωμένο Πορτρέτο στα Γιάννενα, εκδήλωση για την λογοτεχνία του φανταστικού με παρουσίαση των βιβλίων, Η δάδα της Περσεφόνης του Α. Σακελλαρίου, Η αποστροφή και το προσκύνημα του Χρήστου Ντικμπασάνη και στα Χρόνια των Πυραύλων του Ray Bradbury. 
- Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, 10 το βράδυ, στο Indian στα Γιάννενα, παρουσίαση πάρτυ για το βιβλίο βιογραφία για τον James Hetfield των Metallica. Κληρώσεις, πλούσια δώρα και πολύ μπύρα σε όλες τις εκδηλώσεις!!! Σας περιμένουμε όλους!!!